top of page
OM OS:

BIBELCAMPING I 50 ÅR

I 1972 kørte de første campingvogne ind på Dyrskuepladsen i Hadsund for at holde bibelcamping. Siden da har de lokale Indre Missions-samfund i Himmerland hver sommer arrangeret bibelcamping for alle rundt om den karakteristiske gravhøj. Campingen er med tiden vokset, og i dag er de 60 campingpladser næsten fyldte fra start til slut - men vi lever efter princippet, at der altid er plads til én mere.

Hadsund Bibelcamping sætter rammerne til en uges ferie med Jesus i centrum, hvor der er plads til at lære nye mennesker at kende. Du drukner ikke i mængden, og pladsen er ikke større, end at børnene frit kan rende rundt og lege; her holder alle opsyn. Hver eftermiddag er der fælles kaffe, og hen over kagen bliver det til mange gode snakke, og ikke mindst gode relationer.

Mange af de unge på pladsen har ligget her siden de selv kom i Børneteltet, og i tillæg finder nye campister - både unge og ældre - hvert år vej til pladsen i hjertet af Himmerland. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uge med fællesskab på tværs af aldre, forkyndelse, undervisning og sjove oplevelser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os gennem formularen til højre

Du kan også skrive til formænd Mia og Cecilie:

Mia Svenstrup tlf: 26 11 39 29

Cecilie Christensen

Mail: hadsundbc@indremission.dk

Succes! Beskeden er ankommet.

bottom of page