top of page

ALDERSGRUPPER

0 år - 3. klasse

Hver dag (undtagen søndag) er der program for de 0-3-årige i Caféen fra kl. 9.45-10.15, hvorefter man kan blive og høre bibeltimen i caféen, mens børnene leger, eller deltage i bibeltimen i det store telt.

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for dem der er fyldt 4 år og op til 3. klasse i Børneteltet kl. 10.00. Til børne-bibeltimerne fortælles der bibelhistorie, og børn og ledere leger og er kreative.

4. klasse - 6. klasse

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for juniorerne i Juniorvognen kl. 10.00. Til juniorbibeltimerne fortælles der bibelhistorie, og børn og ledere snakker om emnerne og er kreative.

Derudover er der juniortræf i løbet af ugen, hvor juniorerne bl.a både kan være på løb, lege, spille og evt. lave snobrød.

7. klasse - 18 år

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for teenagerne i Spejderhytten kl. 10.00. Til teenbibeltimerne undervises der ud fra emnerne til voksenbibeltimerne, og alle bibeltimer følges op med snak og mulighed for at stille spørgsmål.

Derudover er der teentræf, hvor der er plads til at lære de andre teenagere at kende gennem både sjov og alvor.

18 - 30 år

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for de unge sammen med de voksne i Det Store Telt kl. 10.00. Til bibeltimerne undervises der ud fra temaet "Undervejs"

31 år +

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer i Det Store Telt kl. 10.00. Til bibeltimerne undervises der ud fra temaet "Undervejs"

bottom of page