ALDERSGRUPPER

0 år -

3. klasse

Hver anden dag er der program for de 0-3-årige i Legestueteltet under bibeltimen.

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for dem der er fyldt 4 år og op til 3. klasse i Børneteltet kl. 10.00. Til børne-bibeltimerne fortælles der bibelhistorie, og børn og ledere leger og er kreative.

4. klasse -

6. klasse

7. klasse -

17 år

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for teenagerne i Teenteltet kl. 10.00. Til teenbibeltimerne undervises der ud fra emnerne til voksenbibeltimerne, og alle bibeltimer følges op med snak og mulighed for at stille spørgsmål.

Derudover er der teentræf, hvor der er plads til at lære de andre teenagere at kende gennem både sjov og alvor.

18 - 30 år

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for de unge sammen med de voksne i Det Store Telt kl. 10.00. Til bibeltimerne undervises der ud fra temaet "Hvem er du, som...?".

31 år +

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer i Det Store Telt kl. 10.00. Til bibeltimerne undervises der ud fra temaet "Hvem er du, som...?".

Hver formiddag (undtagen søndag) er der bibeltimer for juniorerne i Juniorteltet kl. 10.00. Til juniorbibeltimerne fortælles der bibelhistorie, og børn og ledere snakker om emnerne og er kreative.

Derudover er der juniortræf i løbet af ugen, hvor juniorerne bl.a både kan være på løb, lege, spille og evt. lave snobrød.