top of page

Ekstraordinær indsamling

Vi er i den skønne situation at der er mange børn på pladsen. Det er jo helt fantastisk. Derfor har vi besluttet at udvikle netop på dette område. Vi har derfor skudt en ekstraordinær indsamling i gang, der skal gå til disse tre ting:

Legeområdet

Selvom hoppeborgen er et evigt hit, vil vi gerne udvide legeområdet til alle vores børn og juniorer på pladsen med flere aktivitetsmuligheder. Frivillige har allerede sagt ja til at lægge en indsats for børnene her. Tak til dem! 

 

Juniorvogn

Vi forventer en mindre gruppe af juniorer på pladsen igen i år. Derfor synes vi, at det giver god mening at kredse ekstra meget om dem, og det vil vi gøre ved at de får deres helt egen campingvogn til møderne og til at hænge ud i i løbet af dagen. Tidligere har vi lejet en campingvogn, men på sigt er det lettere og billigere at vi ejer en vogn selv, som de kan gøre til deres.

 

Småbørnslegetøj

På Hadsund Bibelcamping var der sidste år over 20 børn i småbørnsteltet, og vi håber på at se mange af dem og deres mindre søskende igen de kommende år. Det betyder, at vi har brug for mere legetøj i småbørnsteltet, så det også er fedt at komme på bibelcamping selv før man har lært at gå eller tale.

Vi drømmer om at samle 20.000 kr. ind til udvikling af pladsen ved denne indsamling, og selv hvis vi ikke når vores mål, så er hver krone med til at gøre Hadsund Bibelcamping et endnu bedre sted at være for alle børn. 

 

Du kan give en gave på MobilePay på 82827, og via bank på


Reg.nr:. 7418
Kontonummer: 0001063244

Hvis du ønsker fradrag for din gave, så husk at oplys givernummer eller navn og adresse.

Vi siger tak for en god gave.


På vegne af udvalget bag Hadsund Bibelcamping
Formænd Cecilie Sønderby Christensen og Mia Svenstrup

bottom of page